Dragić na spisku Slovenije za Evrobasket

Eurobasket 20. jul 202217:10 > 18:162 komentara
fiba.basketball

Selektor Slovenije Aleksandar Sekulić objavio je spisak od 20 igrača za prvi prozor poslednje faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo kao i za predstojeći Evrobasket. Na njemu se nalazi i legendarni Goran Dragić.

Iako se nekadašnji as brojnih NBA ekipa i evropski šampion od pre pet godina, nije još izjasnio decidirano da li želi da učestvuje u pohodu na novu evropsku titulu, on se našao na Sekulićevom spisku. Očigledno se nada pojačala posle poslednjeg prozora na kojem je učestvovao i 36-godišnji plejmejker.

povezano

Pored Dragića na spisku su: Jaka Blažič, Saša Ciani, Vlatko Čančar, Jakob Lovrenc Čebašek, Žiga Dimec, Luka Dončić, Zoran Dragić, Gregor Glas, Gregor Hrovat, Robert Jurković, Jurij Macura, Edo Murić, Aleksej Nikolić, Bine Prepelič, Klemen Prepelič, Luka Rupnik, Žiga Samar, Luka Ščuka i Majk Tobi.

Slovenci 25. i 28. avgusta igraju mečeve poslednje faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Estonije kod kuće i Nemačke u gostima, dok se na Eurobasketu takmiče u Grupi B u Kelnu sa Nemačkom, Francuskom, Litvanijom, Mađarskom i Bosnom i Hercegovinom.

 

Komentari

Vaš komentar