Barcokas: Treba nam vremena za hemiju u timu

Euroleague 21. okt. 201711:42 > 11:47
Podeli:
Getty Images/Jamie McDonald

Trener Himkija Jorgos Barcokas istakao je posle pobede u drugom kolu Evrolige na Žalgirisom (85:77) da i pored važne pobede koju je njegov tim ostvario nije zadovoljan svim segmentima igre.

Bila je to veoma komplikovana i teška utakmica, znali smo da Žalgiris igra agresivno i energično, da mnogo trče. Ipak, uspeli smo da se izborimo sa tim i bili smo bolji. Srećni smo zbog pobede, ali lično nisam presrećan igrom koju smo prikazali, imali smo mnogo grešaka. Nismo bili strpljivi kada je trebalo, bili smo ishitreni, morali smo da pročitamo njihovu igru mnogo bolje„, rekao je Barcokas.

Grčki stručnjak je prokomentarisao i proemne u timu koje su se dogodile tokom leta.

Imamo potpuno novi tim, Robinson je došao pre nekoliko dana i treba nam vremena da uspostavimo timsku hemiju. Na kraju dana, pobedili smo Žalgiris, koji je veoma jak tim, ali treba nam još mnogo vremena da pokažemo sva naša oružja, da prikrijemo nedostatke i tako postanemo mnogo bolji tim. Atmosfera u ekipi je sjajna, imamo i podršku navijača„, zaključio je 52-godišnji Grk.

Himki će u narednom kolu ugostiti Crvenu zvezdu, a meč trećeg kola Evrolige na programu je u utorak od 19 časova, uz direktan prenos na Sport klubu 1.