Paskval pred Zvezdu: Jedna od najvažnijih utakmica

Podeli:
Turkish Airlines EuroLeague

Trener Panatinaikosa Ćavi Paskval istakao je da veoma poštuje Crvenu zvezdu koja može da bude 'težak rival na mnogo nivoa'.

PAO u utorak dočekuje srpskog šampiona u 27. kolu elitnog takmičenja. Grčki tim je slavio u prethodnom susretu u Beogradu, a sa skorom 15-11 je trenutno šesti na tabeli.

„Na narednim utakmicama treba da zadržimo nivo na kome smo bili u drugoj polovini takmičenja. Ovaj meč će nam biti jedan od najvažnijih u Evroligi. Potrebno je da nas navijači podrže, jer nas čine jačim. Nova pobeda bi bila fantastična za tim. Veoma poštujem Crvenu zvezdu, koja je težak rival na mnogo nivoa. Znamo da će pokušati da odigraju dobru utakmicu“, kazao je Paskval.

U Evroligi su se dva tima kroz istoriju sastajala devet puta, a Panatinaikos vodi sa 5:4. Od četiri meča odigrana u OAKA Areni, domaćini su dobili tri.

„Vrlo važna utakmica za nas. Imamo jođ četiri prilike da izvučemo najbolje iz sebe. Pobeda u Malagi nam je omogućila da trasiramo put, da znamo šta je potrebno za pobedu. Moraćemo da budemo oprezni kada je reč od defanzivnim skokovima“, potvrdio je Keni Gabrijel.

Panatinaikos će Crvenu zvezdu ugostiti u utorak od 20 i 15, a direktan prenos možete da gledate na Sport Klubu 1.