Antić: Možeš da osvojiš EL, ali ako izgubiš derbi…

Euroleague 24. apr. 201814:24 > 14:26
Podeli:
print screen

Krilni košarkaš Crvene zvezde i trostruki osvajač Evrolige Pero Antić imao je svoj šou u popularnom serijalu Evrolige "Cool Euroleague".

Makedonski internacionala je pričao o brojnim temama od kojih se izdvajaju strast prema Crvenoj zvezdi i predstojeći Fajnal-for u Beogradu, a dotakao se i rivalstva sa Partizanom.

To je kao ratna zona. Kada se igra derbi to je više od života. Možeš da osvojiš Evrioligu, ali ako ne pobediš u derbiju… Srpski derbi nije kao u Turskoj ili Grčkoj. Tamo nije dozvoljen ulaz za gostujuće navijače u dvoranu, dok je u Srbiji dozvoljen i zbog toga uživam u atmosferi. To mi daje veliku motivaciju,“ rekao je Antić.

Iskusni košarkaš je u emisiji pokazao karakterističnu harizmu i uz dobru zabavu sa voditeljem prošao kroz celu svoju prebogatu karijeru.

Zahvaljujući Antiću Crvena zvezda je ušla u odabrano društvo zajedno sa Olimpijakosom, Fenerbahčeom i CSKA kao jedan od klubova kojem je emisija posvećena. Pored Antića u emisiji su učestvovali Džejms Feldin i Matijas Lesor koji su zajedno sa Đangom igrali zanimljivu igricu pogađanja ličnosti.