Oglasio se bivši šef: Kako PAO sa Mursijom i ostalima?

Euroleague 11. maj 201822:09 > 22:20
Podeli:
Turkish Airlines EuroLeague

Bivši predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Tanasis Janakopulos kaže da ne može da zamisli da će taj slavni atinski klub igrati bilo koje drugo takmičenje osim Evrolige naredne sezone.

U sukobu Evrolige i Panatinaikosa se u poslednje vreme izgelda smiruju stvari. Prvi je loptu spustio aktuelni gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos koji je posle plej-ofa kazao da je PAO spreman na dogovor sa Đordijem Bertomeuom i Evroligom. Sada i bivši vlasnik Tanasis Janakopulos misli da će Panatinaikos teško igrati neko drugo takmičenje.

Ne mogu da zamislim da PAO protiv Mursije i ostalih. Ali i Evroliga bi morala da doda malo vode u svoje vino. Baš su se okomili na Panatinaikos, ali ne mogu da zamislim taj klub da nije u porodici najvećih. Nadam se da će se naći rešenje i da će Panatinaikos biti oslobođen optužbi“, kazao je Tanasis Janakopulos za jednu grčku televiziju.

Sezona je bila pozitivna za PAO, ali uvek može bolje. Ne mislim ništa drugačije od Dimitrisa (Janakopulosa) i podržavam ga. On je mnogo srčaniji po pitanju Panatinaikosa nego ja i moj brat Pavlos. On je veliki navijač“, kazao je Tanasis Janakopulos koji je vodio Panatinaikos uz svog brata Pavlosa od 2002. do 2012. godine. U tom periodu PAO je osvojio tri puta Evroligu.