Varvari: Ljubav se pokazuje kada je teško

Euroleague 30. okt 201816:50 > 17:00
Podeli:
KK Budućnost Voli

Navijači Budućnosti nisu zadovoljni rezultatima i igrama izabranika Aleksandra Džikića na startu sezone, ali najavljuju da će protiv Panatinaikosa u Evroligi igrači imati jaku podršku sa tribina.

“Nije lako pisati nakon ovakvih poraza našeg košarkaškog kluba, ali prave ljubavi se pokazuju u trenucima kad je najteže. Kompletna javnost očekuje polupraznu dvoranu protiv Panatinaikosa i zvižduke, a mi se spremamo da napravimo navijanje za pamćenje. Da se odmah razumemo, nismo zadovoljni igrama i zalaganjem kompletnog tima, kao ni vodjenjem ekipe, a pogotovo rezultatima. Neki još nisu shvatili gde su došli, ali će vrlo brzo shvatiti. Neki misle da se ovde živi od stare slave, a ne znaju da se ljubav i odanost prema klubu moraju pokazivati na svakom koraku”, naglasile su pristalice Budućnosti na svom Fejsbuk profilu i dodale:

“Zbog svega ovoga hoćemo da vidimo naš odgovor i da napravimo onaj dobro poznati “pakao Morače”. Mnogo puta do sada smo pokazali šta nam znači ovaj klub, a sad je možda i najbitnije. Sezona je krenula jako loše, ali kao što smo mi bili glavna snaga da se osvoji ABA liga prošle godine, tako ćemo da budemo glavna snaga da vratimo klub na pravi put. Nama trebaju pravi navijači u petak protiv Panatinaikosa, nama trebaju navijači koji su uz tim i kad ne ide. Hoćemo da vidimo pune tribine, spremamo koreografiju i svaki navijač nam je bitan. Hoćemo da vratimo Budućnost gde joj je i mesto”.

Utakmica između Budućnosti i Panatinaikosa igra se u petak sa početkom u 19 časova, a direktan prenos možete gledati na Sport Klubu 3. Po svemu sudeći, izabranici Aleksandra Džikića če imati veliki vetar u leđa sa tribina. Da li će on biti dovoljan da se na pleća sruši moćni Panatinaikos i da li je to uopšte realno u ovo trenutku, ostaje da se vidi.