Kuzmić: Raznovrsno; Teri: Pomogli saveti Lojda

Euroleague 23. okt 20200:04 > 0:07
Marko Metlas/EB via Getty Images

Ognjen Kuzmić ocenio je nakon pobede protiv Crvene zvezde da je trijumf donela timska igra. Emanuel Teri zadovoljan je debijem u Evroligi, a dodao je i da mu se dopada tim u kome igra.

„Vrlo važna pobeda za nas i samopouzdanje ekipe. Mislim da smo utakmicu odigrali timski i to nam je i donelo pobedu“, rekao je Kuzmić.

Kuzmić je u reketu dobio odličnu podršku u Teriju.

„Odličan je. I večeras je odlično odigrao. Mislim da na toj poziciji imamo raznovrsne igrače“, kratko je prokomentarisao košarkaš Crvene zvezde.

Povezano

Emanuel Teri debitovao je u Evroligi.

„Osećam se sjajno što imam priliku da igram u Evroligi. Ovo mi je druga sezona u Evropi, dobro je. Razgovarao sam mnogo sa Lojdom, on mi je dao dobre savete o timu. Proveo sam sa ekipom već neko vreme, dopada mi se tim jer me pokreću da dosegnem novi nivo, da li će to biti NBA ili Evroliga videćemo“, rekao je nakon meča Teri.

„Na početku je bilo teško, napravio sam i tri faula, ali ostao sam na tome. Lično mislim da je energija na terenu bila bolja u drugom poluvremenu. Bilo je sjajnih poteza, uradiću šta mogu da pomognem timu i nastaviću da se trudim“, rekao je Teri.