IMPERATIV POBEDE: Lokomotiva – Bajern 18:00 SK1

Euroleague 10. apr 201410:22 > 11:14

Za Lokomotivu, nok aut faza je već počela jer ako izgube ovaj meč, sve njihove nade su pale u vodu.

Ako pobede, to treba da urade sa što većom razlikom. Da budemo precizni, treba da pobede Bajern sa 24 više poena nego što Galatasaraj pobedi Partizan (u slučaju da se to dogodi, naravno). Minhen je u gustom meču slavio na svom parketu sa 82-79, a tim Svetislava Pešića bi ovu generalno uspešnu sezonu u Evroligi želeo da završi na što bolji način.
„Bajern je kvalitetan tim sa mnogo ponosa i kao njihove fudbalske kolege, žele da dobiju svaki meč. Imaju jednog od najboljih igrača u celoj EL, a to je Malkolm Dilejni tako da bi trebalo da zaustavimo njihove prodore i pik end rol. Ako uspemo da nametnemo svoj tempo i svoju košarku, možemo da se nadamo pobedi“, rekao je trener Lokomotive Jevgenij Pašutin.
„Generalno sam veoma zadovoljan celom ovom sezonom u Evroligi. Mislim da smo reprezentovali i klub i Nemačku veoma dobro. Ispunili smo sve ciljeve koje smo zacrtali  i samo želimo da napredujemo iz sezone u sezonu. Želimo da završimo ovu sezonu na najbolji mogući način protiv tima koji bi po meni veoma lako mogao da se bori i za titulu šampiona ako prođe dalje“, izjavio je Pešić

Author: BJ