KK Crvena zvezda Telekom: Tiket liga za veću brojnost na tribinama!

Euroleague 21. avg 201416:08
Podeli:

Početak prodaje godišnjih karata KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2014/2015 polako se bliži, a menadžment kluba je za sve buduće vlasnike sezonskih ulaznica pripremio brojne novine i mnogo iznenađenja.

Kao što je već najavljeno, cene godišnjih ulaznica biće niže u odnosu na prošlu sezonu, a svi vlasnici pretplatnih karata iz prošle takmičarske godine imaće dodatne popuste prilikom kupovine godišnje karte za sezonu 2014/2015, navodi se na sajtu crveno-belih.

Iznenađenje koje je menadžment kluba spremio je i specijalno takmičenje u kome će učestvovati svi vlasnici godišnjih karata za sezonu 2014/2015. Ovo takmičenje je zamišljeno sa ciljem da se navijači koji najredovnije dolaze na utakmice nagrade za podršku, kako bi se podstakao što češći dolazak na mečeve Zvezdinih košarkaša. 

Crvena zvezda TIKET LIGA će funkcionisati na sledeći način: 

Za dolazak na utakmice Evolige (ili eventualno Evrokupa) dobija se jedan bod. Za utakmice sa najjačim protivnicima u ABA i Super ligi Srbije dobijaće se dva poena, a za utakmice protiv ne tako atraktivnih rivala u domaćem i regionalnom takmičenju dobijaće se tri boda. Kako bi takmičenje bilo što zanimljivije, određeno je da se posle tri propuštene utakmice u nizu gubi jedan poen. Posle pet propuštenih utakmica za redom gube se dva poena, a nakon 10 uzastopnih nedolazaka na utakmicu gube se pogodnosti stečene kupovinom godišnje karte. Na kraju sezone najverniji navijači, odnosno vlasnici sezonskih ulaznica sa najviše sakupljenih poena tokom TIKET LIGE biće nagrađeni, a nagradni fond obezbediće Crvena zvezda Telekom i njeni sponzori.

Jedna od novina vezanih za novu sezonsku ulaznicu je i specijalni QR kod koji će vas odvesti na stranicu sa detaljima o svim pogodnostima koje ste dobili kao vlasnik godišnje karte Crvene zvezde Telekom. Takođe, bićete u prilici da dobijete sve informacije o specijalnim akcijama koje će za vas osmisliti menadžment kluba, kao i vaše trenutno stanje na tabeli TIKET LIGE i još mnogo toga.

Takođe, za sve kupce biće omogućene i razne pogodnosti prilikom plaćanja.
Najavljeno je i da godišnja karta KK Crvena zvezda Telekom neće biti samo propusnica za utakmice crveno-belih košarkaša već mnogo više od toga. U prilog tome svedoče sledeće činjenice.

Naime, od ove sezone Crvena zvezda Telekom svojim navijačima daje mogućnost personalizacije sezonske ulaznice. Personalizacija je besplatna, a sezonska ulaznica na taj način postaje svojevrsna uspomena, suvenir i dokaz vernosti klubu.

Kupovinom sezonske karte Crvene zvezde Telekom vlasnici istih biće u prilici da steknu razne pogodnosti. Pre svega, biće u mogućnosti da ostvaruju popuste na kupovinu godišnje karte za sezonu 2015/2016 kao i popuste za kupovinu raznih artikala u prodavnicama partnera KK Crvena zvezda Telekom.

(Fot MN Press

Author: Sportal.rs