Anđušić po treći put u Partizanu

ABA League 30. jun 20228:42 > 8:514 komentara
Podeli:
NorbertScanella via Guliver image

Danilo Anđušić je od četvrtka ponovo igrač Partizana, zvanično je objavio novi stari srpski evroligaš.

Danilo Anđušić je sa Partizanom potpisao dvogodišnji ugovor, a biće to njegov treći mandat u crno belom dresu. On će opet nositi svoj omiljeni broj 33. Odlični šuter je prvi put u Partizanu bio od 2011. do 2012. godine, ali tada mu Duško Vujošević nije dao dovoljno prilike, između ostalog zbog toga što je na toj poziciji igrao Bogdan Bogdanović.

Ponovo je Danilo bio u crno belom 2015. godine, ali se zadržao u Beogradu samo pola sezone. Potom je igrao u Anvilu, a uspon počinje iz Rusije gde je sjajno igrao u Parmi, potom je bio u Uniksu i Igokei, a Anđušić je zaslužio evroligaški status posle tri odlične godine u Francuskoj u dresovima Burga i Monaka.

Sada dolazi u Partizan kao reprezentativac, iskusni bek šuter koji može i da organizuje napade i svakako će biti značajn šraf u timu kog za Evroligu gradi Željko Obradović.

„Prelep je osecaj vratiti se kući, u klub koji volim, ali i u kojem u dva navrata nisam ostavio trag kakav sam želeo. Verujem da je ovog puta stvarno ’treća sreća’. Sada u zrelim, da ne kažem najboljim igračkim godinama, tu sam da budem deo voljenog kluba i tima Željka Obradovića. Ne želim mnogo da obećavam, i puno da pričam, moje je da radim, na neki način da budem primer mlađima, i da sve što umem stavim u službu tima. Ambicije Partizana su uvek najviše, tako da znamo za šta ćemo se boriti“, poručio je Anđušić.

Komentari

Vaš komentar