Ataman „sklonio“ Vasu pa govorio o Ukrajini: Političko sr..e

Euroleague 22. maj. 202211:39 > 15:1812 komentara
Podeli:
Ergin Ataman
Printscreen

Na konferenciji za medije posle pobede u finalu Fajnal-for turnira Evrolige, na pitanja novinara odgovarali su Vasilije Micić i Ergin Ataman.

Kolega iz Ukrajine, uz poruku da je Ukrajina košarkaška zemlja, pitao je Micića i Atamana da li mogu da pošalju poruku podrške ljubiteljima košarke u njegovoj zemlji.

Ataman je pre odgovora rekao novinarima da je Micić umoran i da može da ide u svlačionicu, a da će on sam odgovoriti na pitanje čime je zapravo svog igrača na neki način i zaštito.

„Duboko smo potreseni situacijom u Ukrajini. Govorio sam o tome prvog dana kada je rat počeo. Možda sam bio i prvi koji je o tome govorio, neki su pokušali da iseku moje reči iz prenosa na televiziji. Ali, posle su svi počeli da pričaju o tome.

Ono što se dešava je neprihvatljivo, u ovom veku. Veoma mi je žao. Mogu da vam kažem kako se ja osećam. Mi živimo u Turskoj i svi ljudi u našoj zemlji su potreseni zbog običnih ljudi, dece, staraca, civila koji su poginuli, koji su nestali. Neverovatno je da se to dešava u ovom veku, 2022. godine.

Neverovatno je i sa sportske strane. Takođe, veoma mi je žao mojih prijatelja koji rade u klubovima u Rusiji koji nemaju ništa. Ovo je samo politika, političko sr..e, političko sr..e.

Nadam se da ćemo pobediti i ovo kao što smo u poslednje dve godine pobedili koronavirus. Optimista sam da možemo i ovo da rešimo. To je sve“, rekao je Ataman.

Zvanična voda Fajnal fora:

Voda voda
SK

Komentari

Vaš komentar