Barcokas: Meč sa Barsom je bio davno

Euroleague 10. dec. 202014:59
Podeli:
Jorgos Barcokas
Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

U 13. kolu Evrolige Crvena zvezda dočekuje Olimpijakos, a trener pirejskih crveno-belih kaže da njegov tim mora da bude spreman na utakmicu velikog standarda. Meč je na programu u četvrtak od 19 časova uz direktan prenos na Sport Klubu 1.

Olimpijakos u Beograd dolazi iz Barselone gde je napravio veliko iznenađenje i savladao ekipu koja je važila za najjaču u Evroligi. Grčki predstavnik sada igra još jedan meč, a gostovanje Beogradu je obično prijatno za Pirejce od kada Zvezda igra Evroligu.

Trenutno utakmica sa Barselonom deluje toliko daleko. Ali to je realnost Evrolige. Imaš utakmice jednu za drugom i moraš da uvek budeš spreman. Moramo da budemo spremni za utakmicu visokog standarda pritiv tima koji je čvrst„, rekao je Jorgos Barcokas dodavši da je trener Saša Obradović veoma iskusan i stručan.

On sprema tim veoma dobro i vodi igru sa klupe u skoro svakom posedu. Crvena zvezda mnogo poena dobija od igrača koji kreiraju i igraju pik end rol. Ne dodaju loptu previše, ali imaju veoma visoke procente šuta, igrače sa dobrom kontrolom lopte i dobre trojkaše. Moramo da igramo veoma dobru odbranu zbog toga posebno na lopti i to zahteva veoma dobru saradnju„, rekao je Barcokas.

Komentari

Vaš komentar