Beograd je košarkaška prestonica Evrope! (VIDEO)

Euroleague 19. maj. 202216:232 komentara
Podeli:
Olimpijakos
Printscreen

U četvrtak se u beogradskoj „Štark areni“ igraju polufinalni dueli na fajnal foru Evrolige, a ljubitelji košarke iz različitih delova Evrope dolaze u srpsku prestonicu da podrže svoje timove. Navijači su uživajući iskoristili lepo vreme u Beogradu, a nadaju se da će i timovi koje podržavaju izboriti plasman u finale, koje se igra u subotu.

Polufinala fajnal fora na programu su u četvrtak – od 18 časova igraju Olimpijakos i Anadolu Efes, a od 21 čas u beogradskoj „Štark areni“ sastaju se Real Madrid i Barselona. Direktne prenose pratite na Sport klubu.

Pogledajte atmosferu sa ulica Beograda.

Fajnal for:

Prethodno je preventivno odrađen kompletan pretres „Štark arene“. Čitava hala je ispraženjena oko 13 časova, a gotovo dva sata je trajalo proveravanje svakog kutka.

Na ulicama se Beograda najčešće se viđaju navijači Olimpijakosa, a prema nekim procenama, u prestonicu Srbije je stiglo nekoliko hiljada navijača kluba iz Pireja.

Zvanična voda fajnal fora: 

Voda voda
SK

Završni turnir Evrolige možete pratiti na Sport Klubu uz SBB ili ukoliko još niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

Komentari

Vaš komentar