Cirbes se vratio u Zvezdu!

Euroleague 15. sep 202110:37 > 11:2219 komentara
Podeli:
KK Crvena zvezda

Majk Cirbes se vratio u Crvenu zvezdu! Iskusni centar je sa beogradskim klubom potpisao ugovor do kraja godine, uz opciju produžetka do kraja sezoene, saznaje Sport Klub.

Nemački košarkaš je već izvesno vreme trenirao sa Zvezdom i na taj način održavao formu, čekajući neki drugi angažman. Međutim, njegov boravak u Beogradu je poprimio sasvim drugačiju formu i klub sa Malog Kalemegdana je odlučio da nemačkom košarkašu pruži treću šansu.

Cirbes je za Zvezdu prvi put nastupao u periodu od 2014. do 2016. godine i tada je ostavio sjajan utisak. Potom je jednu sezonu proveo u Makabiju iz Tel Aviva, da bi naredne dve sezone nastupao za Bajern iz Minhena, posle čega se vratio u Crvenu zvezdu. U beogradskom klubu je proveo sezonu 2018/2019, posle koje je otišao u Guangsi Veidžuang, pa u Cedevitu Olimpiju, da bi poslednju sezonu proveo u Šabab Al Ahliju.

Sport Klub

 

„Zaista se osećam počastvovano što sam ponovo deo ovog kluba. Crvena zvezda je moj klub i ovde je mnogo momka koji su deo ove porodice koja je i moja porodica. Sada samo preostaje da naporno radim i uzvratim ovo poverenje“, rekao je Cirbes po potpisivanju ugovora.

 

Komentari

Vaš komentar