Đorđević pred Zvezdu: Pomešane su mi emocije i očekivanja

Euroleague 30. sep. 202121:57 > 22:022 komentara
Podeli:
Kevin Panter, Aleksandar Đorđević
foto: KK Partizan NIS

Izabranici Aleksandra Đorđevića, košarkaši Fenerbahče, ugostiće Crvenu zvezdu u prvom kolu Evrolige. Utakmice je na programu 1. oktobra sa početkom u 19 časova i 45 minuta, uz direktan prenos na Sport Klubu 1.

Povezane vesti

„Emocije i očekivanja su mi pomešane uoči starta sezone u Evroligi. Svaki start je težak, a u meču koji sledi imaćemo podršku navijača, pa se svi u ekipi nadamo da ćemo uspeti da uradimo dobar posao, da ćemo prikazati dobru partiju. Očekuje nas jako težak zadatak na parketu jer ćemo za rivala imati ekipu koja je predstavnik srpske škole košarke. Zvezda je pokrivena na svim pozicijama, krasi je agresivna igra u odbrani, odlično se snalazi u tranziciji, ali i u poziconoj igri. Meč koji sledi ne dolazi u sjajnom trenutku po nas, jer imamo dosta problema sa sastavom tima. Međutim, od momaka koji izađu na parket očekujem da pruže maksimum, da oscilacije svedu na minimum, jer je to jedini način  da stignemo do cilja, a to je naravno pobeda“, naglasio je Aleksandar Đorđević.

Na reči trenera Fenerbahčea, nadovezao se jedan od najboljih igrača, Nando De Kolo.

Nando De Colo
2021 Euroleague Basketball

„Svaki start je težak i zahtevan. Očekuje nas velika borba na parketu, a veliku podršku očekujemo od naših navijača. Pripemili smo se za deul koji sledi, moramo da ispoštujemo dogovor, moramo da budemo agresivni na svakom pedlju terena, da nametnemo stil koji nama odgovora. U tom slučaju, epilog će biti onakav, kakav svi priželjkujemo“, naglasio je Nando De Kolo.

Utakmica između Fenerbahče i Crvene zvezde na programu je 1. oktobra sa početkom u 19 časova i 45 minuta uz prenos na Sport Klubu 1.

Utakmice Evrolige, uključujući duel Fenerbahčea i Crvene zvezde, ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama. Možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže! (PROMO)

Komentari

Vaš komentar