Džejms: Ne volim da gledam Klajburna i Higinsa

Euroleague 26. okt. 202118:25 > 18:361 komentar
Podeli:
Majk Džejms
2021 Euroleague Basketball

Jedan od najboljih strelaca Evrolige vedeta Monaka Majk Džejms, pred duel sa Crvenom zvezdom u elitnom takmičenju, govorio je o igračima i klubovima koje voli i koje ne voli da gleda.

Među igračima koje voli da gleda su i dvojica srpskih košarkaša.

Generalno mnogo je igrača koje volim da gledam, poput De Koloa i Larkina… Sviđa mi se i igra Nedovića i Teodosića, pa Šveda, ali ne znam kakav će biti ove godine u CSKA. Neki igrači nisu toliko dobri, ali lepo ih je gledati – rekao je Džejms.

povezano

Zanimljivo, među igračima koje ne voli da gleda apostrofirao je dvojicu igrača vezanih za njegov bivši klub CSKA, sa kojim se nije rastao baš u dobrom duhu.

Mrzim da gledam Kliburna. Sviđa mi se kao igrač, samo ne volim da ga gledam kako igra. Isto je i sa Korijem Higinsom. Ni njega ne volim da gledam.

Kada govori o stilu košarke koji voli ističe da voli ekipe koje igraju sa dosta slobode, improvizacije. Dok mu je na drugoj strani Šarunas Jasikevičijus.

Volim slobodu u Efesovoj igri… Ne volim da gledam Šarasove klubove iako su dobri, ali ih ne volim. Previše je detalja, sve je do detalja osmišljeno, ograničeno u tom smislu i nema spontanosti, slobode u igri. Naravno, Šaras je odličan trener i njegove ekipe imaju dobre rezultate, ali ne volim da ga gledam.

Majk Džejms je od ove sezone košarkaš Monaka i imaćete priliku da ga gledate večeras od 19 časova u duelu šestog kola Evrolige protiv Crvene zvezde.

Komentari

Vaš komentar