Grci pišu: Fener možda otpusti Kokoškova

Podeli:
Igor Kokoškov
Mladen Lackovic LakoPress

Grčki sportski portal SDNA piše da bi srpski trener Igor Kokoškov mogao da dobije otkaz u Fenerbahčeu i da je uprava kluba nezadovoljna njegovim radom.

Grčki novinari pišu da postoji tenzija na relaciji Kokoškov – uprava Fenerbahčea, tačnije da je Igor u sukobu sa generalnim menadžerom kluba Mauriciom Gerardijem koji je već godinama u klubu. Navodno tenzija je uvećana zbog toga što je pred meč broj tri u četvrtfinalu Evrolige protiv CSKA test na koronu Igora Kokoškova bio negativan, a on ipak nije bio na klupi svog tima.

SDNA piše da Kokoškov tada nije hteo da predvodi svoj tim, CSKA se plasirao dalje počistivši Fener, a uprava je to veoma zamerila bivšem treneru Finiksa.

Srpski trener je vodio ekipu protiv Galatasaraja i Efesa u turskoj ligi gde su žuto-plavi imali polovičan učinak. U turskom prvenstvu sledi plej-of u kom će Fener imati prednost domaćeg terena protiv svih osim protiv Efesa, pa ne treba očekivati da uprava Fenerbahčea pravi nepromišljene poteze i raskida saradnju sa Igorom.

Komentari

Vaš komentar