Još promena kod Andree, stiže Sili, odlazi Tomas

Podeli:
Seffi Magriso/EB via Getty Images

Dolazak Džejmsa Gista nije jedina promena u sastavu minhenskog Bajerna. U tim će doći i nekadašnji igrač kragujevačkog Radničkog i Makabija Di Džej Sili.

U tim Bajerna stiže Di Džej Sili koji je bio član Saragose. U tom španskom timu je postizao prosečno 13 poena po meču na 11 utakmica aktuelne sezone, a bio je tamo i u prošloj. On je pre Saragose igrao za Ritas, Gran Kanariju, Makabi, bešiktaš, Manresu, Delaver i Bajrojt, dok je profesionalnu karijeru počeo u Radničkom iz Kragujevca 2013. godine.

Uzbuđen sam što ču moći da se dokažem u tako jakom timu, sa tako sjajnim trenerom. Jedva čekam da pomognem timu i da budem dodatak interesantnoj slagalici„, kazao je Sili za sajt Bajerna.

On inače uskoro dolazi u Minhen gde će uskoro krenuti i Džejms Gist. On je iz rodnog Merilenda poručio da jedva čeka da dođe u Bavarsku.

Srećan sam što ću uskoro igrati za ovaj tim i za sigurno velikog trenera. Bajern je istorijski klub i ima momke kakav je Lučić sa kojim sam bio u Partizanu koji igra odlično. Nadam se da ću pomoći timu i da ćemo nastaviti dobrim ritomom„, kazao je Džejms Gist.

Ti Džej Brej je američki košarkaš koji će provesti narednih nekoliko meseci u Saragosi na pozajmici, dok ukuse trenera Trinkijerija nije zadovoljio Malkolm Tomas sa kojim je ugovor raskinut.

Komentari

Vaš komentar