Jovanović: Iz priprema smo izvukli pouke

Euroleague 26. sep 202213:141 komentar
Podeli:
Vladimir Jovanović
Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović u razgovoru sa novinarima izneo je svoja očekivanja pred novu sezonu.

„Kao što znate, praktično završavamo pripreme i počinjemo sezonu, prva utakmica dolazi brzo. Znamo kakva su očekivanja i siguram sam da smo spremni za izazove.

Čvrsto verujem u tim i stručni stab, daćemo sve od sebe da ispunimo nača očekivanja i publike.

Idemo od utakmice do utakmice i sigurno imamo šta da ponudimo“, rekao je Jovanović, pa potom objasnio u kakvoj formi se nalazi ekipa:

„Kao što ste rekli ima puno novih igrača i potrebno je da se kockice slože. Verujemo da će biti sve kako treba. Što se tiče priprema, pet utakmica smo pobedili, dve izgubili, neke smo igrali dobro neke ne, ali to su pripreme, gledali smo da izvučemo pouke. Nisam zabrinut, ne bi bilo normalno da sad igramo najbolju košarku. Nadam se da ćemo  igrati dobro kada bude najpotrebnije“.

KK Crvena zvezda

 

Povratnik u crveno-bele redove Nemanja Nedović otkrio je da se polako vraća u trenažni proces.

„Što se tiče povrede, sada sam oporavljen. Samo treba da postepeno uđem u trening. Nažalost, imao sam iskustvo s povredom lista i znam da nije lako. Rekao sam već da smo popunjeni vrlo kvalitetno na svakoj poziciji, sa dva ili tri igrača. Jedva čekamo start i meč sa Mzt“, rekao je Nedović.

Crvena zvezda novu sezonu počinje 1. oktobra kada dočekuje ekipu MZT u prvom kolu ABA lige, a sedam dana kasnije je očekuje gostovanje Efesu u Evroligi, a direktan prenos možete da gledate na Sport Klubu.

Komentari

Vaš komentar