KKCZ: Brankoviću i Mihailoviću prvi profesionalni ugovori

Podeli:
KK Crvena zvezda mts

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavio je sa trendom potpisivanja profesionalnih ugovora sa mladim, talentovanim igračima, a nakon Milutina Vujičića, četvorogodišnje ugovore potpisali su i Filip Branković i Marko Mihailović.

Branković je rođen 2003. godine u Inđiji, visok je 203cm i prošao je sve selekcije Crvene zvezde. Igra na poziciji centra, a prve košarkaške korake, pre pionirske selekcije crveno-belih, napravio je u KK Železničar iz Inđije.

Mihailović je iz Loznice, rođen je 2003. i igra na poziciji plejmejkera, a visok je 196cm. U Zvezdu je stigao kao kadet iz Loznice i u sistemu crveno-belih je prošao kadetsku i juniorsku selekciju.

„Tu smo od pionirskih dana i poznajemo veoma dobro sistem u kome smo nastali i razvijali se. Ovo je samo jedan korak ka cilju koji sam zacrtao da budem košarkaš prvog tima Crvene zvezde“, rekao je Branković za klupski sajt.

Mihailović je istakao zahvalnost klubu.

„Mogu samo da se zahvalim klubu na pruženoj prilici, a ovaj ugovor to svakako jeste. Ovo svakome ko želi da postigne nešto u košarci može da bude samo motiv da radi još više i dokazuje se. Dobro poznajem klub, trenere, imamo sve uslove da radimo i napredujemo„, istakao je Mihailović.

Komentari

Vaš komentar