Kokoškov o nesreći: Šta da sam ostao bez noge?

Podeli:
Euroleague Basketball

Selektor Srbije Igor Kokoškov govorio je u emisiji "The Crossover" koju vodi Džo Arlauskas o saobraćajnoj nesreći koja mu je promenila život.

Trener Fenerbahčea je u otvorenom razgovoru istakao da ga je saobraćajna nesreća koštala igračke karijere.

„Proveo sam skoro 11 meseci u bolnici, u nekoliko navrata. Imao sam nekoliko operacija. Jedan deo mene je bio srećan i govorio mi je da može biti i gore. Šta da sam izgubio nogu ili da više nisam mogao da hodam„, rekao je Kokoškov i dodao:

„Sreća može da vam donese priliku u životu koju ne zaslužujete, ali vrlo brzo ćete pokazati pravo lice. Ako opstajete u ovom poslu, nešto dobro se nalazi u vama“.

Nakon igračke karijere Kokoškov se okrenuo trenerskom poslu. Počeo je u mlađim kategorijama OKK Beograda, gde je radio i kao asistent i kao prvi trener kasnije. Bio je i u mlađim selekcijama Partizana, zatim kao asistent u Mizuriju, LA Klipersima, Detroitu, Finiksu, Klivlendu, Orlandu i Juti, nakon čega je usledio prvi posao glavnog trenera u NBA ligi na klupi Finiks Sansa. U Fenerbahče je stigao početkom ove sezone, kada je napustio asistentsku poziciju na klupi Sakramento Kingsa.

Komentari

Vaš komentar