Krstić: Teodosić i ja nismo pričali godinu dana

Euroleague 13. maj. 202214:493 komentara
Podeli:
REUTERS/Brian Snyder

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić otkrio je za Evroligin dokumentarac o "Srbiji, zemlji MVP", kako godinu dana nije govorio sa svojim kumom Milošem Teodosićem, koji je nedavno osvojio Evrokup sa Virtusom.

Njih dvojica su bili cimeri u reprezentacije, uprkos tome što su se posvađali.

„Posvađali smo se na pripremama reprezentacije i godinu dana nismo pričali. Možete da zamislite kako je bilo kada ste godinu dana cimer sa nekim, a ne razgovarate. Igrali smo u finalu i mislim da je to bilo najbolji trenutak za nas da igramo zajedno. Uvek mi je dodavao loptu, posle toga smo naravno nastavili da razgovaramo, ali mi je dodavao i kada nismo pričali“, rekao je Krstić.

Pored nacionalnog tima, dvojica srpskih košarkaša su igrala zajedno i u Rusiji.

„Igrao sam sa Milošem od 2011. do 2013 u CSKA, ali i od 2008. do 2014. u reprezentaciji i znam ga veoma dobro. Prošli smo kroz mnogo dobrih i loših stvari. Mi smo kumovi i veoma, veoma smo bliski. Igrao sam sa njim na poziciji ‘pet’, dobio sam mnogo lakih koševa. Ne morate da budete mnogo dobri igrači da biste uz njega pogađali. On čini stvari mnogo lakšim na terenu, a ostale igrače čini boljim. To je veoma važno za velike igrače“, poručio je Krstić.

Komentari

Vaš komentar