Larkin ostaje u Efesu, ali Micić odlazi?

Euroleague 22. maj. 202210:174 komentara
Podeli:
Aykut Akici/Euroleague Basketball via Getty Images

Evroligaška sezona je završena. Anadolu Efes je u subotu uveče u Beogradu odbranio titulu, a jutro posle stižu najave da bi MVP Fajnal-fora Vasilije Micić mogao da napusti tim na kraju sezone u Turskoj. Sa druge strane, očekuje se da Šejn Larkin ostane.

Ono o čemu se već dugo priča neće nestati tek tako osvojenom titulum u Evroligi. Već na konferenciji za medije posle utakmice Micića su pitali da li ostaje u Efesu, ali srpski košarkaš je rekao da samo želi da se koncentriše na završnicu sezone u Turskoj i proslavi pobedu u Evroligi te da u ovom momentu ne razmišlja o budućnosti.

Povezano

Naravno, nastavljaju se priče i o Larkinovom odlasku dodatno podgrejane činjenicom da mu ovog leta ističe ugovor sa Efesom. Šuškalo se da bi Larkin mogao da pređe u Real, ali je to teško izvodljivo jer Baskonija i dalje ima pravo prvenstva u dovođenju Larkina kada su u pitanju španski klubovi. I sam igrač je demantovao ove navode.

Dan posle Fajnal-for turnira u Beogradu, pojavile su se i informacije da su Larkinovi agenti u pregovorima sa Efesom o eventualnom produženju saradnje te da je ta opcija prilično sigurna.

Eurohups navodi da je ostanak Micića dosta neizvestan te da će on karijeru nastaviti u NBA ligi, a da je interesovanje za njega već pokazala Oklahoma.

Komentari

Vaš komentar