„Lojd, Volden, O’Brajant, a sada Dobrić… Moramo da pazimo“

Euroleague 26. jan. 202113:173 komentara
Podeli:
Panagiotis Monschandreou/EB via Getty Images

Košarkaši Crvene zvezde pokušaće da dođu do osme pobede u tekućoj sezoni Evrolige, a oprezan pred duel sa beogradskim timom bio je trener istanbulske ekipe Ergin Ataman, koji je rekao da će turski predstavnik morati da bude veoma obazriv u meču sa sastavom Dejana Radonjića.

Meč između Anadolu Efesa i Crvene zvezde pratite u direktnom prenosu na Sport klubu 1 od 16 časova i 55 minuta.

Započinjemo nedelju u kojem nas čekaju dva meča Evrolige, a u goste nam dolazi protivnik koji iziskuje veliki oprez. Zvezda je opasan tim, naročito pošto je u poslednje vreme u napadu u velikoj meri počeo da učestvuje i Ognjen Dobrić. On se priključio Džordanu Lojdu i Koriju Voldenu. Nastupi Džonija O’Brajanta i Dupa Rita u reketima su sve bolji, a iskusni bek Kino Kolom ima veliku ulogu u organizaciji napada“, izjavio je Ergin Ataman.

Od početka meča moraćemo da igramo odbranu na visokom nivou, a do pobede možemo doći samo u visokom ritmu. Moramo da budemo koncentrisani u poslednjih 13 mečeva regularne sezone da bismo dostigli svoj cilj“, rekao je turski stručnjak pred meč sa crveno-belima.

Anadolu Efes trenutno se nalazi na osmom mestu tabele Evrolige sa 11 pobeda i 10 poraza, dok je srpski šampion na bilansu 7-14.

Komentari

Vaš komentar