Moćan tim – Virtus hoće dvojicu bivših igrača Partizana

Podeli:
Patrick Albertini/EB via Getty Images

Virtus je osvajanjem Evrokupa obezbedio povratak u Evroligu, a čelnici kluba na čelu sa gazdom Masimom Zanetijem uveliko pravi planove za sledeću sezonu.

Velikan iz Bolonje je u finalu Evrokupa pobedio Bursu i zaokružio jedan ciklus, a italijanski mediji spekulišu ko bi na leto mogao da pojača ekipu Serđa Skariola.

Povezane vesti

Prioritet Virtusa je da produži ugovor sa Tornikeom Šengelijom, koji ima i bogatu ponudu Barselone, a prema navodima Korijere di Bolonaa i Koriejre delo Sporta na vrhu liste želja su Nikola Milutinov iz CSKA i Jan Veseli iz Fenerbahčea, kao i Džon Braun.

Kako sada stvari stoje nema sumnje da će dres italijanskog velikana i sledeće sezone će nositi Miloš Teodosić.

„Sve je počelo sa Teodosićem, svojim potpisom dao je doslednost tome da bi ovde mogli da dođu i drugi sjajni igrači. Teodosić je shvatio šta može da dobije u Bolonji i od kluba i od grada. Danas je igračima lakše da dođu ovde. Miloš je naš koncept prihvatio sa velikim ponosom i u finalu je to demonstrirao, odigrao je izvanredno. I sami znate da kada dođu važne utakmice on nikad ne razočara. Žaite je MVP sezone u Evrokupu, a deo zasluga pripada i Teodosiću. Danas imamo sjajnu ekipu sastavljenu od sjajnih igrača. Nakon onoga što sam protiv Burse, mogu da kažem da sam zaljubljen u naše igrače,“ rekao je generalni menadžer Virtusa Paolo Ronci.

Komentari

Vaš komentar