Nedović: Draže bi mi bilo da je Zvezda uzela 750.000 za mene

Podeli:
Nemanja Nedović
Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Srpski košarkaš Nemanja Nedović govorio je o mnogobrojnim temama u podkastu Pick 'N' Talk. Između ostalog, istakao je da bi mu bilo draže da je novac za njega, prilikom odlaska u NBA, dobila Crvena zvezda, u kojoj je ponikao, a ne Lijetuvos Ritas.

Nedović je prošao Zvezdinu školu i za tim sa Malog Kalemegdana igrao od 2008. do 2012. Iako se očekivalo da postane jedan od nosilaca crveno-belih, do toga nijednog trenutka nije došlo iz različitih razloga.

Povezane vesti

Sezonu 2012/13. proveo je u Ritasu, pa je usledio odlazak u Golden Stejt Voriorse

Iz perioda igranja u Crvenoj zvezdi nosim sjajna prijateljstva, koja traju i danas. Bilo je lepo, ali je moglo da bude bolje i po Zvezdu i po mene. Draže bi mi bilo da je Zvezda uzela 750.000 evra od NBA, ali je to dobio Ritas„, istakao je 29-godišnji bek u Pick ‘N’ Talk podkastu.

Tokom jednogodišnjeg perioda u Voriorsima, igrač iz Nove Varoši imao je priliku da „uči“ od Stefa Karija, jednog od najboljih šutera svih vremena.

Kad bih kopirao Stefa, mislim da sada ne bih imao klub. Šuteve koje on uzima ne bi trebalo da ponavlja niko. To može samo on„.

Od 2014. Nedović je ponovo u Evropi. Branio je boje Valensije, Unikahe i Armanija, pre nego što je prošlog leta potpisao za PAO.

Meni je najvažnije da se osećam bitnim u timu, da imam poverenje trenera i saigrača. Time stičem samopouzdanje, a iz njega mnogo toga dolazi. Volim da budem lider. To je jedan od razloga povratka iz NBA. Posle sezone sedenja na klupi tamo, hteo sam da se osećam važnim. U Unikahi sam to prvi put osetio i shvatio da je za mene to najbitnije„, poručio je reprezentativac Srbije.

Ceo podkast pogledajte u videu ispod.

Komentari

Vaš komentar