Ništa od Beograda – Makabi u jednom danu završio 3 pojačanja

Euroleague 26. jun 202221:05 > 21:06
Podeli:
KK Crvena zvezda

Makabi pravi veliku reorganizaciju tima, na mestu pleja angažovali nekadašnjeg igrača Crvene zvezde.

Crvena zvezda i Partizan su navodno bili zaniteresovani za Lorenca Brauna, iako iz redova večitih rivala nije bilo potvrda ove vesti. 

Američki plej je bio želja beogradskih evroligaša, Crvena zvezda nije imala ništa protiv da vrati igrača koji je imao sjajnu sezonu u klubu sa Malog Kalemegdana, dok je Partizan posle Kevina Pantera i Matijasa Lesora, koji su nekad bili u crveno-belom, imao nameru da angažuje i Brauna.

Ipak, brži i konkretniji je bio Makabi, koji pravi veliku reorganizaciju tima. Prema navodima dobro obaveštenog Donatasa Urbonasa, Lorenco je potpisao dvogodišnji ugovor sa Ponosom Izraela. 

Prošle sezone Braun je igrao u ruskom Uniksu, imao je u proseku 13,8 poena, 3,6 skokova, 6,1 asistenciju I 1,5 ukradenu loptu. Što se tiče asistencija, ispred Brauna je ove sezone bio samo Nik Kalates. 

„Ponos Izraela“ je u nedelju potvrdio da je potpisao ugovor sa doskorašnjim igračem Bajerna Darunom Hiliardom, a dogovor je postignut i sa Džošom Nebom, koji je prošlu sezonu proveo Žalgirisu.

Makabi je ranije već angažovao Aleksa Pojtresa, Bonzija Kolsona, Gajan Pninija i Ostina Holinsa. Klub su napustili Skoti Vilbekin i Ante Žižić. 

Komentari

Vaš komentar