Obradović: Ko je dobar i posvećen, izboriće mesto u timu

Euroleague 22. avg 202217:07 > 17:2310 komentara
Srđan Stevanović/Starsport.rs

Košarkaši Partizana imali su prvi trening uoči starta nove sezone. Želimir Obradović, strateg crno-belih na okupu je imao najveći broj igrača i to: Danilo Anđušić, Dante Egzum, Džejms Naneli, Kevin Panter, Matijas Lesor, Balša Koprivica, Uroš Trifunović, Alen Smailagić, Mihajlo Petrović, Marko Vukčević, Tristan Vukčević, Nikola Radovanović i Đorđije Jovanović.

Nedostajali su povređeni Aleksa Avramović i Slovenac Glas, kao i Izraelac Madar i Grk Papatetru, koji imaju obaveze prema nacionalnim selekcijama.

povezane vesti

Partizan se ove godine posle duge pauze vratio u Evroligu i to je ono što je najviše obradovalo navijače crno-belih. Obradović je na početku govorio o ciljevima za narednu sezonu.

Primarni cilj je da vidimo kako izgleda tim. Da imamo uz nas navijače i da u svakoj utakmici damo maksimum– istakao je najtrofejniji trener u istoriji Evrolige.

Na pitanje da li Partizan da li planira da dovede još neko pojačanje, Obradović je rekao.

Nemamo ništa više u planu. Videćemo u kakvom su stanju igrači koje smo doveli. Došli su oni za koje smatramo da mogu da nam pomognu da izgledamo kao ekipa i da budemo konkurentni i u Evroligi i u ABA ligi.

Veliki broj stranaca mogao bi da gurne u drugi plan mlade igrače iz Srbije. Obradović ne misli da je to slučaj.

Svi će imati šanse da igraju. Isključivo gledam moj tim i moj klub. Ko je dobar i posvećen, i on će da izbori svoje mesto. Nebitno da li je Srbin, Letonac i Amerikanac. Sve od njih zavisi. Nikada niko nikome ne može da smeta ko želi da igra dobru košarku – zaključio je Obradović.

 

Komentari

Vaš komentar