Odbegli reprezentativac Rusije uvredio CSKA: Odje****

Euroleague 27. apr 202219:19 > 20:111 komentar
Mikhail Serbin/Euroleague Basketball via Getty Images

Predsednik moskovskog CSKA Andrej Vatutin odgovorio je Džoelu Bolomboju, koji je na grub način poslao poruku da ne želi da se vrati među Armejce.

Dvadesetosmogodišnji rusko-američki košarkaš rođen je u Donjecku, a kada je počeo rat u Ukrajini među prvima je napustio Moskovljane i uputio se u Sjedinjene Države.

Povezane vesti

Bolomboj je neprimereno reagovao na zahteve kluba sa kojim ima važeći ugovor, napisavši na svom Instagram profilu: “Odje****! Već sam vam rekao da se neću vratiti.“

„Dragi Džoel. Iako se dugo nismo videli, jer u februaru si otišao tako brzo da nisi stigao ni da se pozdraviš, danas smo sa zadovoljstvom primili vest iz SAD da si dobro. Želim da ti se zahvalim što si sa malim zakašnjenjem poslao poklon klubu za Uskrs, jako cenimo to,“ ironično je poručio Vatutin i nastavio:

„Reč je o objavljivanju službene prepiske između CSKA i vašeg agenta na društvenim mrežama. Možda ste, uživajući u neplaniranom odmoru, jednostavno zaboravili da ste potpisali klupski interni pravilnik i prema važećem ugovoru niste smeli da dajete izjave koje diskreditiraju ugled kluba. Zajedno sa odlaskom, odnosno kršenjem ugovora, biće to još jedan sjajan razlog za parnicu. Želim vam dobar odmor i dobro raspoloženje.“

Euroleague Basketball via Getty Images

Bolomboj je 2018. iz Milvokija došao u CSKA, a godinu dana kasnije debitovao je u dresu reprezentacije Rusije.

Moskovljane su nakon početka rata u Ukrajini napustili još Danijel Heker, Tornike Šengelija, Marijuš Grigonis, Gabrijel Lundberg, Johanes Fojtman i Kevin Pengos.

Komentari

Vaš komentar