Potpuno drugačiji: Zvezda predstavila dresove (VIDEO)

Podeli:
KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda predstavio je dresove za novu takmičarsku sezonu. Javnosti je predstavljen izgled dve garniture koji je totalno osveženje u odnosu na ranije dresove.

„KK Crvena zvezda, kao i prethodne dve godine, i u novoj sezoni nosiće opremu renomiranog sportskog brenda Adidas.

Poslovno-tehnička saradnja dva svetski poznata brenda, koja je obnovljena pre dve godine, već je donela velike rezultate: i na terenu kroz brojne trofeje, kao i van njega, kroz promociju brojnih dresova i artikala sa svetskim poznatim logom adidas, uz koji je stajao grb Crvene zvezde. Na najbolji način su kroz raznorazne aktivnosti predstavljeni i Srbija, Beograd, kao i naš sport.

Kao i prethodnih godina uspešnu saradnju i korake u promociji nećemo menjati – KK Crvena zvezda i Adidas promovisaće dve potpuno nove garniture dresova u našoj kući hali Aleksandar Nikolić tokom „MediaDay-a“ Evrolige i tokom konferencije za medije.

KK Crvena zvezda

To će kao i prethodne sezone biti i svetska premijera novih dresova KK Crvena zvezda za takmičarsku sezonu 2022/2023.

Višedecenijska bogata istorija Crvene zvezde je poznata svuda u svetu, zato je jasno opredeljenje da i na novim dresovima, na domaćoj garnituri, dominiraju tradicionalne crveno-bele pruge ali ovog puta uz dodatak plave linija, koja po bokovima jasno asocira na motive srpske zastave, koja tradicionalno krasi poleđinu dresa, po sada već dugogodišnjim standardima Evrolige.

Osim garniture crveno-belih dresova koja će ove sezone uz prepoznatljive crvene linije imati po prvi put i dodatak (plave tanke linije), ekipa će u novoj sezoni nositi i drugu, gostujuću crveno-sivu garnituru, sa potpuno originalnim dizajnom i tri prepoznatljive bele adidas linije na bokovima. Takođe, šortsevi u svim garniturama biće jednostavni, ali vrlo prepoznatljivi i sa čuvene tri šare nemačkog giganta.

Dizajn dresova specijalno za Crvenu zvezdu radio je kreativni tim Adidasa iz Nemačke, jer je Crvena zvezda sada već standardni deo Adidas porodice u kojoj se nalaze Real, Bajern, ALBA, Panatinaikos, ASVEL.

Ove godine je prezentacija dresa urađena potpuno drugačije, pa su se u glavnim ulogama pronašli članovi porodica košarkaša, koji će tokom sezone nositi dres u velikim borbama koje predstoje u Evroligi, ABA Ligi i domaćim šampionatima. Time je samo nastavljeno sa praksom koja postoji u KK Crvena zvezda, da na svakom koraku pokazujemo i dokazujemo da su igrači, treneri, članovi menadžmenta, navijači deo jedinstvene crveno-bele porodice, na koju smo jako ponosni i sa kojom je lakše suočiti se sa svim izazovima“, stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.