Predsednik Bodiroga se obratio igračima: Vi ste zvezde!

Podeli:
Dejan Bodiroga
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Legendarni košarkaš Dejan Bodiroga stupio je na dužnost prvog čoveka Evrolige, a jedna od prvih stvari koje je uradio bilo je obraćanje Udruženju igrača Evrolige. U njemu je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore istakao da želi da elitno evropsko takmičenje tokom njegovog mandata pređe na viši nivo.

Evroligom je od 2000. godine predsedavao Španac Đordi Bertomeu, a sada će je voditi trofejni košarkaš iz Kleka i njegov saradnik Maršal Glikman, koji će se pre svega baviti poslovnim i finansijskim pitanjima.

Povezano:

„Posle 22 godine došlo je vreme da Evroligu odvedemo na novi nivo. Ovo je novi početak, a ELPA je osnov evolucije našeg takmičenja. Igrači su zvezde ovog sporta, mi ćemo nastaviti da radimo na tome da budu što je moguće prepoznatljiviji i zastupljeniji – na terenu i van njega. Želimo vam mnogo zdravlja i uspešnu sezonu“, izjavio je Bodiroga u obraćanju igračima.

„Glas igrača mora biti važan. Navijači plaćaju da bi vas gledali kako igrate. Žele da osete vezu sa igračima, to će nam biti veoma važno“, kazao je Glikman.

Nova sezona Evrolige, u kojoj će nastupati i srpski predstavanici Crvena zvezda i Partizan, počinje šestog oktobra. U direktnim prenosima moći ćete da je pratite na kanalima Sport kluba, SBB mreži i EON platformi.

Komentari

Vaš komentar