„Pričamo svakodnevno sa Radonjićem, sve je pod kontrolom“

ABA League 29. jun 202211:49 > 11:539 komentara
Podeli:
Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Direktor Crvene zvezde Nemanja Vasiljević u izjavi za Sport Klub nije mogao da precizira da li će Dejan Radonjić i naredne sezone predvoditi klub sa Malog Kalemegdana.

Povezane vesti

Crnogorski trener je po završetku sezone istakao da želi da ostane, a iz redova šampiona Srbije dali su mu rok do kraja meseca da odluči da li prihvata ponuđene uslove za ostanak.

Radonjića danas, saznajemo, u Atini očekuju pregovori sa Panatinaikosom.

„Ne radi se ni o kakvom roku, u interesu kluba je da se sve sklopi na vreme. Ne možete zabraniti spekulisanje, pa ne prestaju da ga sele u Panatinikos. Čujemo se sa trenerom svakodnevno, sve je pod kontrolom. Na vreme ćete znati rasplet. Lično, verujte mi, nemam osećaj šta će Radonjić da odluči. Ali je neprimereno medijsko nagađanje,“ istakao je Vasiljević za Sport Klub.

Ranije u utorak, prvi čovek kluba Nebojša Čović je izjavio da je Radonjiću ponuđen vrlo dobar ugovor. Prema našim saznanjima, crnogorski stručnjak je tražio garancije za formiranje jakog tima posle odlazaka Ostina Holinsa, Dejana Davidovca, Nejta Voltersa i izvesno Nikole Kalinića.

KK Crvena zvezda

Tokom trofejne karijere, Radonjić je pored Zvezde vodio i Budućnost i Bajern iz Minhena. Sa ‘crveno-belima’ je u dva mandata pet puta osvajao ABA ligu, pet puta titulu u Superligi Srbije, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća.

Komentari

Vaš komentar