Radonjić: Vajt operisan, sledi mu pauza od nekoliko meseci

Euroleague 12. sep 202113:013 komentara
Podeli:
Dejan Radonjić
FOTO: KK Budućnost Voli

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da finale Magenta Sport Kupa u Minhenu dočekuje bez nekoliko igrača. Crveno-bele je najviše zabrinula teža povreda Erona Vajta u meču protiv Panatinaikosa.

Radonjić neće moći da računa na Amerikanca u narednom periodu, a osim njega, ni na još nekoliko igrača u finalu pripremnog turnira protiv Bajerna.

„Odigrali smo utakmicu protiv Panatinaikosa i nažalost dogodila se povreda Erona Vajta koji je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Nažalost, povređen je i Davidovac, Dobrić ima još desetak dana mirovanja, Simonović takođe ne može da igra. Pokušaćemo da odigramo protiv Bajerna što je bolje moguće sa željom da iskoristimo tu utakmicu, kako bismo na najbolji način proanallizirali novonastalu situaciju, svakako nije planirano da odigramo ovu utakmicu u takvim okolnostima“, rekao je Radonjić i dodao:

„Eron Vajt je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Iskreno se svi nadamo da će njegov oporavak posle skidanja gipsa biti št kraći, a na nama je da pokušamo da ‘premostimo’ taj period bez Vajta na najbolji mogući način“.

Utakmica između Crvene zvezde i Bajerna igra se u nedelju od 18 časova.

Komentari

Vaš komentar