Radonjić za SK: Primorani smo da razmišljamo samo o nama

Euroleague 25. jan. 202219:431 komentar
Podeli:
Dejan Radonjić
2021 Euroleague Basketball

Vremena za predah praktično nema, nakon nesrećnog poraza od Asvela i trijumfa nad Cedevita Olimpijom u ABA ligi, košarkaši Crvene Zvezde gostuju Olimpijakosu.

Trener Dejan Radonjić ističe da nije zadovoljan igrom ekipe na poslednja dva meča i da to nije bila ona prava Zvezda.

Nivo igre nije bio zadovoljavajući, ni protiv Asvela, ni protiv Cedevite. Bilo je mnogo stvari koje su atipične za nas, puno nekarakterističnih grešaka.

POVEZANO

Pauza je uradila to što je uradila, bolest, mirovanje, način na koji smo morali da treniramo. Sada ulazimo u ritam koji je nezahvalan. Ostaje da se vidi kako ćemo da reagujemo. Bez ikakvih dilema, biće potrebno neko vreme da dođemo do zadovoljavajućeg nivoa. Radimo sve što je moguće da ovo sve prevaziđemo na što bezbolniji način. Da je jednostavno, nije sigurno!

Zdravstvena situacija?

Dobro smo. Imamo sitne probleme, prouzrokovane naporima koje smo prošli kroz neke utakmice. Olimpijakos je odličan tim, igraju dobro, mogu puno toga da naprave ove sezone, možda i da dođu do završnice.

Jednostavno, mi smo primorani da u ovom trenutku razmišljamo o nama, kako ćemo iz svega ovoga da izađemo, pokušavamo da što pre dođemo do boljitka. Praviti komparaciju između prethodnog duela i ovoga sada nije realno“ poručio je Radonjić.

Meč u Grčkoj na programu je u četvrtak od 20:00.

Komentari

Vaš komentar