Šaras: Ne mislim o Gasolu, ne dajem mu ja platu

Euroleague 3. sep. 202115:521 komentar
Podeli:
Imago Sports

Trener Barselone Šarunas Jasikevičius je rekao da nije siguran hoće li Pau Gasol biti u tom timu i naredne sezone, a iz njegove izjave se videlo da se on ne pita sasvim oko toga da li će ovaj legendarni košarkaš biti u sastvu ili ne.

Dolazak Paua Gasola nije baš mnogo promenio u Barseloni što se tiče kvaliteta igračkog kadra. Delovalo je da bi Barsa i sa centrima koji su tu bili i pre Gasola stigla do finala Evrolige pa se Pauov povratak košarci i Barseloni više gleda kao na romantični pokušaj da se odigra još koja utakmica. Ili sezona. Ne zna se još uvek hoće li Gasol biti u katalonskom timu, a to ne zna ni trener Jasikevičius.

Fokusiran sam na ono što imam i ne mislim o Gasolu trenutno. Ako odluči da se priključi kasnije pričaćemo o tome. Ne mogu da kažem da Gasolu, ne plaćam ja njegovu platu. Ako dođe, sešćemo sa klubom i igrač i treneri i videćemo da li nam svima odgovara„, kaže Šarunas Jasikevičius.

On je rekao da u ovogodišnjem sastavu postoji bolji balans u ekipi i da je zato raskinuta saradnja sa Adamom Hangom.

Uvek sam verovao u tim. Imamo mlade igrače koji će biti spremni tek za koju godinu. Oni imaju buudćnost i sa njima ne rizikujemo mnogo. Onda će sve zavisiti od njih„, kaže Šaras.

Komentari

Vaš komentar