Sezonske karte KKCZ: Tačno u podne

Podeli:
Sezonske karte
KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je na svom sajtu informaciju o početku prodaje sezonskih karata za sledeću sezonu. Prodaja počinje u ponedeljak u podne.

„Kao što je već istaknuto na svim zvaničnim glasilima kluba prodaja godišnjih karata za sezonu 2021/2022 počinje u ponedeljak tačno u 12 časova! Mesto je dobro poznato, tamo gde je košarka na ovim prostorima i počela – Mali Kalemegdan. Štandovi za prodaju biće postavljeni ispred prostorija kluba, a radno vreme će biti svakog radnog dana od 11 do 19 časova (izuzimajući ponedeljak 6. septembar kada prodaja kreće u 12 časova). Subotom je radno vreme od 10 do 16 časova. Nedeljom prodajna mesta neće raditi“, navodi se u obaveštenju.

Za sve one koji po prvi put žele da kupe sezonsku ulaznicu KK Crvena zvezda, na raspolaganju su 24 cenovne kategorije pred sezonu u kojoj će Zvezda igrati utakmice u četiri takmičenja.

Cene sezonskih karata
KK Crvena zvezda

„Poseban popust obezbeđen je za vakcinisane Zvezdaše, koji će takođe imati i poseban šalter za kupovinu sezonskih ulaznica u cilju izbegavanja gužve i nepotrebnih zastoja. Oni će praktično imati svoju ”brzu liniju” gde će proces učlanjivanja i kupovine ulaznica biti ekspresan. Ne smemo da zaboravimo da i u novu sezonu ulazimo sa pandemijom virusa Covid 19. Kao klub koji se pridržavao svih zdravstvenimh preporuka Republike Srbije, verujemo da svi oni koji su vakcinisani neće imati zabranu ulasku u dvorane u narednoj sezoni“, stoji u saopštenju.

Takođe, na klupskom sajtu je objašnjen i ceo proces kupovine sezonske karte:

„Prvi korak je popunjavanje formulara i praktično učlanjivanje u klub.

Svi kupci nakon tog prvog koraka, prelaze na kupovinu ili preuzimanje svoje nove sezonske karte.

Uz sve navedeno, svi zainteresovani koji su vakcinisani biće zamoljeni da predaju na uvid potvrdu o vakcinaciji koja će biti neophodan dokument da bi se ostvario popust za vakcinisane Zvezdaše.

Svi kupci se zato mole da pripreme lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, adresa, mobilni telefon, email)

Pozivamo sve vlasnike pasoša Crvena zvezda Republika da ponesu i taj ”dokument” kako bi dobili novi pečat u odeljku koji je namenjen za to. Oni koji nemaju svoj personalizovani pasoš, pri kupovini sezonske ulaznice i učlanjivanja u Klub dobiće svoj ”dokument” Crvena zvezda Republika. Takođe, uz sezonsku ulaznicu svi kupci će dobiti i specijalno dizajniran holder koji se savršeno uklapa u kreativni dizajn sezonske ulaznice pa Zvezdaši praktično dobijaju celokupan paket i još jednu potvrdu da sezonska ulaznica nije samo parče plastike“.

Komentari

Vaš komentar