Trinkijeri priča: Klaudija Šifer, Pikaso, Jaramaz, Volden…

Euroleague 8. sep 202121:111 komentar
Podeli:
Andrea Trinkijeri
2021 Euroleague Basketball

Trener minhenskog Bajerna Andrea Trinkijeri u prethodnoj sezoni je sa uspehom vodio Bavarce, kojima je umalo izmakao plasman na fajnal for, a u sledeću sezonu ulaze sa izmenjenim timom. Za medije je o novim pojačanjima, kao i planovima za sledeću sezonu govorio italijanski stručnjak.

Evroliga:

Bajern su, između ostalih, u letnjem prelaznom roku pojačali bekovi beogradskih „večitih“ – Ognjen Jaramaz iz Partizana i Kori Volden iz Crvene zvezde.

Stvari su u toku, upoznajem svoj tim. Imam ram slike, ali još nisam izabrao boje kojima ću slikati. Hoće li to biti u stilu holandskih majstora? Ili će pre biti Pikaso? Videćemo. Imamo dominantne centre, ali i dva beka koji se odlično uklapaju u tim – to su Jaramaz i Volden. Obojici ide veoma dobro u našem timu. Trenirao sam ih u prošlosti, pa se dobro poznajemo“, izjavio je Andrea Trinkijeri.

Srećan sam što smo zadržali naše jezgro – najbolje igrače Rejnoldsa i Boldvina nismo uspeli da ostavimo u klubu. Ipak, imamo našeg vođu Vladimira Lučića. Otišli su nam neki igrači, šta da radimo. Želimo li da idemo na večeru sa Klaudijom Šifer? Da, ali ona nam se možda ne javlja na telefon. Onda možda zovemo Tanju ili Hajdi. Želeli smo da se svi igrači vrate, ali nismo uspeli. Veoma sam srećan timom koji imamo“, rekao je trener Bajerna.

Komentari

Vaš komentar