Turkoglu za SK: Efes će učiniti ponosnom celu Tursku

Euroleague 21. maj. 202223:55 > 22. maj. 2022 0:06
Podeli:
Hido Turkoglu

Nekadašnji NBA igrač Hido Turkoglu ponosan je na uspeh koji je Anadolu Efes, na čelu sa Erginom Atamanom, postigao u Evroligi, kao i na napredak koji su turski klubovi ostvarili u poslednjih nekoliko godina.

Ako pogledate poslednjih pet, šest godina, Fenerbahče i Efes su počeli da grade nove, jake timove. Ako hoćete da se takmičite na ovom nivou, morate da imate jake timove, a dva kluba koje sam naveo su uspela da ih izgrade u poslednjih nekoliko godina. Efes ima fantastičnog trenera i sjajne igrače. Ponosan sam na njih i ako nastave na ovaj način, učiniće nas ponosnim, kao i celu našu zemlju. Čestitam im”, istakao je Turkoglu.

povezane vesti

Na konstataciju da je Ataman bio jedan od najpotcenjenijih trenera sve do prošle sezone kada je prvi put osvojio Evroligu, 43-godišnji Turkoglu je rekao:

On napreduje iz godine u godinu, svakodnevno. Sada ima iskustva i naučio je dosta iz ovoga. Trenutno uživa u svom vremenu. Odbranio je titulu Evrolige, Efes je treći evropski klub kome je to pošlo za rukom. Napredovao je kao trener, sada je i selektor reprezentacije takođe. Veoma smo ponosni na njega i verujemo da će nastaviti da se nadograđuje”.

Komentari

Vaš komentar