Tvrđava u Tel Avivu – Makabi već rasprodao dvoranu

Euroleague 10. avg 202222:333 komentara
Podeli:
Seffi Magriso/Euroleague Basketball via Getty Images

Košarkaški klub Makabi iz Tel Aviva objavio je da je rasprodao svih 10.000 sezonskih ulaznica za domaće mečeve u Evroligi i prvenstvu Izraela.

Povezane vesti

„Beza izgradnja i uravnotežena ekipa i strateški potezi koje je preduzeo klub doveli su do iskazivanja poverenja od strane naših navijača,“ rekao je izvršni direktor kluba Adli Markos.

“Hvala im, oni su naša snaga.”

Opšte je poznata činjenica da Makabi ima vernu bazu navijača, a takođe i daleko najveće prihode od prodaje ulaznica u Evropi. Zato je klub finansijski itekako bio pogođen tokom ograničenja zbog kovida.

Makabi je tokom leta potpuno renovirao ekipu – stigli su Džarel Martin, Lorenzo Braun, Vejd Boldvin, Džoš Nebo, Gaj Pnini, Ostin Holins, Aleks Pojtres, Darun Hiliard i Bonzi Kolson.

Dvorana u Tel Avivu je kapaciteta 10.823 mesta što znači da će u slobodnu prodaju pre svakog meča biti pušteno od 1.000 ulaznica.

KK Crvena zvezda

Što se tiče srpskih klubova u Evroligi, Crvena zvezda je već počela sa prodajom sezonskih ulaznica, dok je Partizan najavio da prodaja počinje u ponedeljak, 15. avgusta.

Komentari

Vaš komentar