Vatutin: Naš odgovor na krizu bile su pobede na terenu

Podeli:
Euroleague Basketball via Getty Images

Predsednik CSKA Andrej Vatutin govorio je u intervjuu za "Sport-Express" o spekulacijama medija o potencijalnom sukobu sa plejmejkerom Armejaca Majkom Džejmsom.

Amerikanac nije bio u sastavu za utakmicu Evrolige protiv Baskonije, nakon čega su počele spekulacije o tome da postoji neki problem u odnosima između Džejmsa i uprave kluba.

Razgovarali smo sa Majkom kada smo potpisali ugovor. Upotrebio sam tada jedan američki izraz. ‘Tvoja reputacija je tvoja preporuka’. I sada kažem: ‘Majk, hajde da udružimo snage, kako bi tvoja reputacija ovde uvek bila pozitivna’. Znate, Majk nije lak za saradnju„, rekao je Vatutin i dodao:

Nije bilo posebnog incidenta. Svaki tim čine ambiciozni profesionalci. Svaki igrač ima svoje mišljenje. To su neke interne stvari. Nismo objavili zvanično saopštenje. Pretpreli smo težak poraz od Himkija, a zatim krenuli u niz pobeda i idemo dalje“.

Posle poraza od Himkija u VTB ligi, CSKA se vratio na pobednički kolosek savladavši Baskoniju u Evroligi i Parmu iz Perma u sledećoj utakmici VTB lige, kada je Džejms briljirao.

„Majk se vratio nakon što je propustio jednu utakmicu i odigrao je veoma dobro u Permu, to je bio važan meč za nas u VTB ligi. Potrebno nam je da iz svake situacije izvučemo najbolju situaciju za klub. Treba nam vremena i truda da bismo bili na našem najvišem nivou. U procesu smo napretka. Koliko sam ja razumeo, Majk je bio van tima i nakon toga su se pojavile razne spekulacije da smo se posvađali, da raskidamo ugovor i da Itudis odlazi iz CSKA zbog krize kroz koju prolazimo. Međutim, naš odgovor na sve to bile su pobede na terenu„, zaključio je predsednik moskovskog kluba.

 

Komentari

Vaš komentar