Zaneti: Virtus konačno zatvorio jedno poglavlje

Podeli:
REUTERS/Stefano Rellandini

Prvi čovek Virtusa Masimo Zaneti rekao je da je prezadovoljan što je njegova ekipa osvojila Evrokup, kao i da se nada da je to dovoljno da se više ne piše samo o njihovoh prošlosti.

„Konačno ćete završiti pisanje o Virtusovoj prošlosti i reći da je ovo veliki Virtus. Veoma sam srećan, kako zbog rezultata, tako i zbog atmosfere koja se osećala tokom čitavog meča. Bila je to pobeda ovog grada, jer naš košarkaški klub pored fudbalskog, koji se takmiči u seriji A i Fortitude, spada u kulturno nasleđe grada, što sma rekao i gradonačelniku da mora da uradi nešto za nas“, rekao je Zaneti, pa potom dodao:

„Bilo je divno, jer smo ovim peharom zatvorili jedan ciklus i otvorili novi, jewr sada moramo da radimo na tome da se vratimo u osam najboljih ervopskih ekipa. Uložio sam sopstveni novac u to, a oni koji rade u klubu su pokazali da znaju pametno da ga iskoriste. Sve to se dešavalo uz podršku naših navijača. E to je pobeda čitave Bolonje. Srećan sam jer će Virtus sledeće sezone imati dve ekipe u Evroligi, mušku i žensku“, rekao je Zaneti.

Komentari

Vaš komentar