Zvezda objavila plan priprema: Turniri u Antaliji i na Kipru

Podeli:
Raspored priprema
KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde imaju spreman plan priprema i kontrolnih mečeva pred početak nove sezone.

Prvi tim crveno-belih pretrpeo je brojne promene nakon završetka sezone u kojoj je osvojio triplu krunu.

“Novi trener Vladimir Jovanović sa stručnim štabom napravio je plan priprema koji će biti od izuzetne važnosti pred vrlo zahtevnu i napornu sezonu koja očekuje Crvenu zvezdu”, navodi se na klupskom sajtu.

Deo tima sastavljen od domaćih igrača pod nadzorom trenera i stručnog štaba KK Crvena zvezda počeo je nakon obavljenih lekarskih pregleda i PCR testova, sa individualnim treninzima 15. avgusta.

“Prva nedelja u kojoj će se igrači postepeno uvoditi u ritam obaviće se u Beogradu, a nakon zvaničnog okupljanja koje je planirano za 25.08, obaveznih lekarskih pregleda i testova kroz koje će proći i ostali igrači iz inostranstva (osim Nedovića, Dobrića i Petruševa koji imaju obaveze sa nacionalnim timom) sledi sada standardan i već ustaljen program svakodnevnih treninga i uigravanja tima za novu sezonu koji će se obaviti takođe u Beogradu. Prvi zajednički trening ekipa Crvene zvezde obaviće 26.08.2022.godine”, stoji u saopštenju.

Prvu proveru tim će imati u Beogradu 06.09. protiv ekipe Dinamika, a već tri dana kasnije sledi meč sa ovogodišnji učesnikom Evrokupa rumunskim Klužom.

Obe utakmice u Beogradu biće zatvorenog tipa, a nakon toga slede jake provere na turnirima u Turskoj (Antalija) od 14.09. do 18.09. i tri utakmice koje su planirane na tom turniru (spisak protivnika će biti objavljen naknadno).

Poznata je i većina rivala u pripremnom periodu, a najjače provere crveno beli imaće na dva turnira u Turskoj i Kipru.

Spisak pripremnih utakmica pred sezonu 2022-2023:

Beograd: 06.09.2022; Crvena zvezda mts – Dinamik
Beograd: 09.09.2022; Crvena zvezda mts – Kluž Napoka

Turnir Antalija: 14.09.2022 – 18.09.2022;

Kipar (Nikozija):
23.09:2022; Crvena zvezda mts – Peristeri Atina
24.09.2022; Crvena zvezda mts – Olimpijakos Pirej

Nakon toga sledi povratak u Beograd, a obaveze na „media day“ Evrolige crveno beli će obaviti 26. septembra gde će se i zvanično predstaviti javnosti pred početak nove sezone koja startuje utakmicom sa ekipom MZT 01. oktobra u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Komentari

Vaš komentar