Kalinić: Nemam komentar

FIBA World Cup 1. jul 201916:58 > 16:59
Podeli:
Turkish Airlines EuroLeague

Srpski košarkaš Nikola Kalinić nije želeo za Sport Klub da prokomentariše to što se ne nalazi na skraćenom spisku kandidata za Svetsko prvenstvo u Kini.

Kalinićev izostanak je definitivno najveće iznenađenje na spisku selektora ‚Orlova‘ Aleksandra Đorđevića, isto kao i to što se na njemu ne nalazi Nemanja Nedović.

Povezano

Sport Klub je pokušao da stupi u kontakt sa Kalinićem i Nedovićem, a odgovor smo dobili samo od košarkaša Fenerbahčea koji je kratko odgovorio: „Nemam komentar“.

Kalinić iza sebe ima veoma dobru sezonu u dresu turskog kluba, tokom koje je u regularnom delu sezone prosečno beležio 9,8 poena i 3,3 skoka po utakmici. U nokaut fazi i ‚fajnal foru‘ je prosečno beležio 7 poena.

S druge strane, Nedović je imao probleme sa povredom, a u dresu Armanija je u elitnom takmičenju zabeležio prosek od 11,5 poena, uz 2,5 skoka i 2,7 asistencije po utakmici.

Svetsko prvenstvo u Kini je na programu od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija se nalazi u grupi sa Angolom, Filipinima i Italijom. Srpski košarkaši pripreme počinju 18. jula.