Crna Gora kompletna, dolazi i Vučević

FIBA World Cup 17. jul 201912:16 > 12:17
Podeli:
FIBA Basketball

Košarkaši Crne Gore će u komletnom sastavu početi pripreme za Mundobasket, a na okupljanju koje je zakazano za 25. jul pojaviće se i Nikola Vučević.

Prema informacijama koje smo dobili, Nikola Vučević će kao i svih ostalih 20 igrača biti na prozivci 25. jula, ali će zbog obaveza prema Orlandu, dobiti nešto više slobodnih dana, ako to bude potrebno.

Podsećanja radi, Nikola je nedavno posle sjajne sezone u NBA ligi, produžio ugovor sa Orlandom. Stavio je potpis na novi četvorogodišnji ugovor, a ostanak na Floridi, kako je Nikola rekao, u klubu koji doživljava kao drugu kuću, sigurno je znatno uticao na odluku da zaigra u dresu sa državnim grbom u Kini.

Uskoro se očekuje da ovu vest potvrdi i stameni Baranin. To će se najverovatnije destiti 25. jula kada je zakazano okupljanje košarkaška Crne Gore u Podgorici i početak priprema za Svetsko prvenstvo.

Crna Gora će u grupnoj fazi na planetarnoj smotri igrati sa Grčkom, Novim Zelandom i Brazilom, a cilj će biti plasman u drugu fazu, iako treba naglasiti da su izabranici Zvezdana Mitrovića već ostvarili istorijski uspeh plasmanom na Mundobasket.