Dupke puna “Morača” čeka Češku, ulaz slobodan

fiba.basketball

Izabranici Boška Radovića, košarkaši Crne Gore, 26, februara sa početkom u 19 časova igraju protiv Češke meč odluke za plasman na Mundobasket. Utakmicu možete da pratite na kanalu Nova Sport HD.

Košarkašima Crne Gore treba pobeda kako bi stigli do drugog Svetskog prvenstva uzastopno. Interesovanje za utakmicu je ogromno,  a posle odluke Košarkaškog saveza da ulaz u dvoranu “Morača” bude slobodan, gotovo je izvesno da će mnogo navijača ostati ispred dvorane.

Energija sa tribina će biti od ogromnog značaja za ekipu Crne Gore koja je oslabljena neigranjem Simonovića, Dubljevića, Radončića, Mihailovića… U sastavu tima je mnogo mladih igrača pred kojima je zadatak da se izbore sa pritiskom i rivalom.

Češka dolazi u glavni grad Crne Gore potpuno rasterećena, a izvesno je da će dati sve od sebe da stigne do pobede, kao što je to uradili i u minuloj rundi, kada je na svom parketu propisno namučila Francusku.

fiba.basketball

Crna Gora ima meč loptu, košarkaši će imati ogromnu podršku sa tribina. Objektivno, Crna Gora slovi za favorita, a sada je na izabranicima Boška Radovića, kojima će se priključiti i Nikola Ivanović, da stignu do pobede, do velikog uspeha, do plasmana na planetarnu smotru. S druge strane, porazu Crne Gore, nada se selekcija Bosne i Hercegovine, koja bi u tom slučaju, eventualnom pobedom nad Mađarskom u gostima, mogla da stigne do kote tri i prvog plasmana na Mundobasket u istoriji.

Komentari

Vaš komentar