Frontalni napadi na Rađu: Takvi navijači traže moju ostavku?

FIBA World Cup 4. jul 202219:222 komentara
Podeli:
Dino Rađa
AP Photo/Elise Amendola via Guliver

Predsednik Stručne komisije Hrvatskog košarkaškog saveza Dino Rađa odgovorio je na kritike kojima je izložen poslednjih dana.

Povezane vesti

Prvo je legendarni košarkaš bio pod kritikama zbog najlošijih rezultata u istoriji hrvatske reprezentacije, a zatim zbog činjenice da u državnom timu ne želi stranca.

Rađa u izjavi za „Antenu Zadar“ nije želeo da komentariše šokantan poraz od selekcije Finske (79:81) koji je Hrvatsku ostavio bez plasmana u drugi krug kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali se osvrnuo na one koji imaju loše reči na račun Hrvatskog košarkaškog saveza.

„Moramo se malo pogledati u ogledalo, svi s**u po savezu”, rekao je Rađa i potom osvrnuo na zahtev navijača Zadra traže njegovu ostavku na poziciji u Savezu.

„Ti navijači Zadra, jesu li se ikad zapitali kojeg je to igrača svetskog kalibra nakon Arijana Komazeca KK Zadar izbacio?! I da takvi navijači traže moju ostavku! Pa takvi navijači uopšte nemaju pravo glasa. Kad bi se slušali navijači, gde bismo došli?“

Protiv Rađe je glas podigao i nekadašnji selektor reprezentacije Hrvatske Aco Petrović, koji je na Tviteru ostavio komentar pun ironije.

Komentari

Vaš komentar