PAOK doveo Bobija Brauna, Hečer negoduje

Grčka 2. jan. 202012:13
Podeli:
Alius Koroliovas/EB via Getty Images

Košarkaški klub PAOK doveo je nekadašnjeg najboljeg poentera Evrope Bobija Brauna, a dok iz solunskog kluba najavljuju još pojačanja, bivši igrač Vil Hečer je javno izrazio svoje nezadovoljstvo.

Bobi Braun će pojačati solunski PAOK, a ovaj američki košarkaš je već u prošlosti igrao u Grčkoj. Bio je član Olimpijakosa i Arisa, a u karijeri je još nastupao za i za Bešiktaš, Oldenburg, Progom, Albu, dok je u Montepaskiju iz Sijene igrao najbolje i tada je bio najbolji poenter Evrope. On je takođe bio i član nekoliko NBA timova, pa je bio u Sakramentu, Minesoti, Nju Orleansu, Los Anđeles Klipersima, a od 2016. do 2018. je bio u Hjuston Roketsima. Nešto manje od mesec dana Braun je proveo u Baru kada je bio član Mornara u novembru 2018. godine.

PAOK navodno želi da dovede i Klinta Čepmena koji je igroa za Pezaro nedavno.

Inače dok Solnuci dovode nove igrače, bivši negoduju. Tako je nekadašnji košarkaš ovog kluba ali i beogradskog Partizana Vil Hečer na Tviteru objavio da je nezadovoljan. 

Čestitke PAOK što može da dovodi nove igrače. Nadam se dać eklub dostići željene rezultate. Sa druge strane, nadam se da neće zaboraviti igrače i njihove porodice iz prošlogodišnjeg sastava kojima duguju veliki novac„, napisao je Hečer na Tviteru.