Sinovec: Čast je igrati u klubu za koji je igrao Dražen

Hrvatska 22. mar 202220:08 > 21:09
Podeli:
Ivica Veselinov/Mega Bemax

Stefan Sinovec novi je igrač u rosteru trenera Damira Milačića, novi je igrač ekipe Šibenke. Ugovor je potpisan do kraja sezone.

“U situaciji gde su Rebić i Pleadin praktički mesec dana bez treninga morali smo reagovati i dovesti igrača jer nas je ostalo jako malo pred mini ligu za opstanak. Stefan je izuzetno dobar i iskusan igrač, sa velikim iskustvom. Uspeli smo da ga dovedemo u Šibenik i zadovoljan sam zbog toga”, rekao je trener Šibenke, Damir Milačić.

Na reči trenera Milačića, nadovezao se Stefan Sinovec:

 Trener je imao najveći uticaj na moju odluku o dolasku. Oduvek sam želeo da igram za neki klub iz Dalmacije, a kada sam dobio poziv iz Šibenika odmah sam prihvatio ponudu. Šibenka je klub koji ima veliku i bogatu istoriju. Ovo je grad najvećeg košarkaškog umetnika u istoriji košarke Dražena Petrovića, pa mi je velika čast da budem u klubu i gradu u kome je on rođen i gde je branio boje Šibenke.

Stefan Sinovec je tokom karijere branio boje Mege, Partizana, Metalca, Radničkog, MZT Skoplja, Solnoka, Krke, Lietkabilisa, Liepajasa, Kapošvara, Borca iz Zemuna. Osvojio je trofej u ABA ligi, osvojio je titulu i trofej u Kupu Srbije, titulu i trofej u Kupu Makedonije, odnosno trofej u Kupu Slovenije.

Komentari

Vaš komentar