Mršić ponovo u bolnici, Perinčić na klupi Zadra

Podeli:
Aykut Akici/EB via Getty Images

Trener Zadra Veljko Mršić neće biti na klupi svog tima protiv Šibenke na gostovanju. Selektora hrvatske reprezentacije će menjati pomoćnik Ivan Perinčić, pošto se Mršću zdravstveno stanje pogoršalo i moraće na detaljnija ispitivanja nakon što se izlečio od virusa korona.

To je treći put da je Mršić hospitalizovn zbog virusa korona ili njegovih posledica, a na teren se vratio 17. januara, iako su zdravstveni problemi bili pristuni.

Nemam mnogo vremena za pripremu. Imperativ je pobeda, želimo ostati na prvom mestu uoči trećeg kruga. Za pobedu će nam trebati velika energija, dobra odbrana, tranzicija i skok. Moramo popraviti ove stvari koje nisu bile dobre na prošloj utakmici. Moramo da kontrolišemo unutrašnju igru Mikovića i njihov šut za tri poena”, najavio je utakmicu Perinčić.

Zadar će biti i bez Aleksandra Bursaća koji se oporavlja od povrede kolena, kao i bez Antonija Jordana koji neće biti u sastavu jer je u 12. kolu HT Premijer lige nastupao za Vrijednosnice Osijek i nema pravo nastupa.

Komentari

Vaš komentar