Đorđević besan: Protiv Armanija ideš sa nožem u zubima

Italija 18. apr. 202111:202 komentara
Podeli:
Aleksandar Đorđević
xMassimoxPaolone LaPressex

Trener Virtusa Aleksandar Đorđević je veoma ljut posle još jednog velikog proaza bolonjske ekipe. Posle poraza od Uniksa u polufinalu Evrokupa, što znači da ovaj velikan neće igrati u Evroligi naredne sezone, Virtus je izgubio i od Armanija u 28. kolu Serije A.

Virtus je izgubio 94:84 i to u Mediolanum forumu, a tokom ove sezone još nisu bio ni blizu da ugrozi Armani koji je po imenima najdominantniji tim u Italiji. Ipak u Seriji A se Armaniju desi da napravi kiks, ali protiv Virutsa redovno odigra odlično. Tako je bilo i u subotu uveče, a trener Đorđević je bio veoma ljut zbog loše igre njegove ekipe.

PROČITAJTE JOŠ

Ne znam šta da kažem. Dva lica tima. Uvek moraš da igraš sa ponosnom i hrabro. Ako to fali onda nemaš ništa. Imaš priliku da igraš sa Milanom, najboljim timom u Italiji, takav meč se igra sa nožem među zubima. Ovo nije prvi put. Od kada sam došao u klub, stavljam svoje lice, ime, ličnost, ono malo što znam kao trener, ali ne mogu da idem protiv onoga što je duboko u meni i moram da kažem. Ovako ne treba da se igra. Naš defanzivni stav je bio veoma loš u prvom poluvremenu, a u drugom smo videli drugu stranu tima koji je igrao hrabro„, rekao je trener Đorđević.

Pred Virtusom su veoma izazovne sedmice, izvesno je da će tim opet igrati u Evrokupu i pored velikih ulaganja, a mnogi mediji već spekulišu o budućnosti trenera Đorđevića.

 

Komentari

Vaš komentar